Dostava

Dostava

Prodavač se obavezuje da će kupljenu robu, odnosno uslugu obaviti u dogovorenom vremenu.

Prilikom kupovine, kupac će dobiti dodatne informacije o pravima o odustajanju i načinu iskorištavanja svojih prava. Navedene su sve potrebne informacije o tome gdje se kupac može obratiti u slučaju pritužbe i informacije o garancijama i servisima, odnosno dodatnim uslugama nakon zaključivanja ugovora.

Kupac će naručenu robu dobiti na adresu koju je sam naveo (kuća, posao ili treća osoba – ukoliko robu dostavljamo trećoj osobi, prodavač će kod nje provjeriti vjerodostojnost narudžbe). Osoba koja će robu preuzeti, mora pokazati odgovarajući dokument (osobnu iskaznicu, putovnicu, vozačku dozvolu) i proizvod platiti. Primatelj potpisom potvrđuje preuzimanje robe.

Proizvode koji su navedeni kao "raspoloživi" dostavljamo za tri do šest dana od narudžbe. Za ostale proizvode rok dostave ovisi o raspoloživosti kod distributera i o tome se možete raspitati putem elektronske pošte prije narudžbe. 

U slučaju da proizvodi nisu na stanju u hrvatskoj poslovnici, vrijeme dostave se produži do 5 dana.

Troškovi dostave

Hrvatska Vrednost naročila Trošak dostave
Dostava Hrvatskom poštom više od 200,00 kn besplatno
Dostava Hrvatskom poštom 25,00 kn


Dostavu naručene robe izvršava naš partner, poduzeće Hrvatska pošta, u pravilu u jutarnjim satima. Ukoliko prilikom dostave nema nikoga kod kuće, kurir će ostaviti obavijest, a robu možete preuzeti u sljedećih 15 dana na svojoj pošti.

Navedeni uvjeti dostave vrijede samo na području Hrvatske.