Dostava

Dostava

Prodavač se obavezuje da će kupljenu robu, odnosno uslugu obaviti u dogovorenom vremenu.

Prilikom kupovine, kupac će dobiti dodatne informacije o pravima o odustajanju i načinu iskorištavanja svojih prava. Navedene su sve potrebne informacije o tome gdje se kupac može obratiti u slučaju pritužbe i informacije o garancijama i servisima, odnosno dodatnim uslugama nakon zaključivanja ugovora.

Kupac će naručenu robu dobiti na adresu koju je sam naveo (kuća, posao ili treća osoba – ukoliko robu dostavljamo trećoj osobi, prodavač će kod nje provjeriti vjerodostojnost narudžbe). Osoba koja će robu preuzeti, mora pokazati odgovarajući dokument (osobnu iskaznicu, putovnicu, vozačku dozvolu) i proizvod platiti. Primatelj potpisom potvrđuje preuzimanje robe.

Proizvode koji su navedeni kao "raspoloživi" dostavljamo za tri do šest dana od narudžbe. Za ostale proizvode rok dostave ovisi o raspoloživosti kod distributera i o tome se možete raspitati putem elektronske pošte prije narudžbe.

Troškovi dostave

Hrvatska Vrednost naročila Trošak dostave
Dostava Hrvatskom poštom više od 200,00 HRK besplatno
Dostava Hrvatskom poštom 25,00 HRK


Dostavu naručene robe izvršava naš partner, poduzeće Hrvatska pošta, u pravilu u jutarnjim satima. Ukoliko prilikom dostave nema nikoga kod kuće, kurir će ostaviti obavijest, a robu možete preuzeti u sljedećih 15 dana na svojoj pošti.

Navedeni uvjeti dostave vrijede samo na području Hrvatske.