O nama

Kontakt

Bez obzira na to biste li nam htjeli poručiti kakvu dobru novost, pitati za savjet, poručiti nam što Vas je zasmetalo ili biste željeli kontaktirati koga od nas, s veseljem smo na raspolaganju preko elektroničke pošte i telefona.

Elektronska pošta
info@kibuba.hr

Telefon
0955565615

Putem telefona dostupni smo unutar radnog vremena trgovina. Vaš poziv primit će jedna od poslovnica, a nakon toga preusmjerit ćemo Vas na željenu poslovnicu ili osobu.


Na bilo koje pitanje odgovorit ćemo Vam i putem elektroničke pošte:info@kibuba.hr. Isto tako, možete se pozvati i na jednu od dolje navedenih adresa:

zaposlitev@kibuba.com Ukoliko tražite posao te se vidite kao dio naše ekipe zahvaljujemo na interesu te ćemo, čak i ako trenutno ne postoji potreba za novim djelatnicama ili djelatnicima, pohraniti Vaš životopis radi potencUčine li Vam se naši proizvodi zanimljivima te biste ih htjeli pokloniti svojim zaposlenicima ili predložiti šefu da ste u Kibubi pronašli primjerene poklone, a isto tako, ukoliko Vaše društvo traži najbolju ponudu za opremu, s veseljem ćemo se dogovoriti o ponudi te Vam omogućiti isprobavanje brojeva ili naručiti proizvod kojega možda nema na zalihama.

reklamacije@kibuba.com Želite li reklamirati proizvod koji ste kupili? Pošaljite nam ga poštom ili ga donesite u jednu od naših poslovnica. Reklamaciju ćemo riješiti što je prije moguće i to u vašu korist. U bilo kojem trenutku možete nam se obratiti ukoliko Vas zanima kako teče proces reklamacije.

poizvedbe@kibuba.com Zanima vas proizvod kojega nemamo u svojoj ponudi ili biste pak htjeli uzeti veličinu koja nam fali? Kontaktirajte nas! Potrudit ćemo se pronaći rješenje kako biste proizvode mogli kupiti kod nas.

zalozba@kibuba.com Imate li ideju koju biste htjeli realizirati? Napisali ste knjigu? Želite prodavati naše knjige u svojoj trgovini? Želite li postati trgovački putnik za naša izdanja? Veselimo se Vašim prijedlozima.

Tko smo

Ekipa smo sportskih entuzijasta koja se veseli životu, aktivnostima i pustolovinama.

Optimizam nam je desna ruka i suputnik u svim djelatnostima. Aktivnosti u prirodi ne služe nam samo za odmor već su vrlo bitan dio našeg života, iskustva i putovanja prema ciljevima.

Uvijek smo u korak s vremenom kada se radi o najnovijim promjenama na području planinarske opreme kao i tehnologijama koje se koriste prilikom njihove izrade.

Rado ćemo pronaći komad opreme za Vas – niti najjeftijini ali ne nužno i najskuplji već točno onakav kakvog trebate.

Unutar našeg osoblja pronaći ćete:

 • nominaciju za zlatni cepin,
 • dva gorska vodiča,
 • nekoliko instruktora penjanja,
 • nekoliko putnika koji su obišli najskrivenije kuteve svijeta,
 • jedan od nas čitav se dao u istraživanje jednog od najvećih jamskih sustava na svijetu,
 • dva instruktora canyoninga,
 • dva doktora znanosti,
 • kvalificiranoga gorskog spašavatelja,
 • nekoliko alpinističkih instruktora,
 • roditelje najmlađih pustolovaca,
 • nekoliko spašavatelja sa psima,
 • jednog vojnika,
 • jednoga od 16 najboljih fotografa na svijetu (u svojoj kategoriji, naravno),
 • 6. mjesto na državnom natjecanju u downhill spustu biciklom.

Pružite povjerenje nama i našemu tehničkom znanju, a mi obećajemo da ćemo uvijek i s poštovanjem tražiti za Vas najbolje rješenje.
Kibubina priča

Što je Kibuba?


Kibuba je puno toga:

 1. Kibuba nam, prilikom pustolovina sa prijateljem Gicipijem, kratila duge uspone koji su se zbog naših kratkih nogu činili još daljima. Ta Kibuba živi u visokogorskim škrapama, a prilikom dugih zimskih noći pravila je društvo osamljenim alpinistima koji su zimovali u bivku pod Skutom.
 2. Drugi će Vam reći da je Kibuba nesumnjivo povezana sa kravama. Zbog čega? Upitajte njih...
 3. Kibuba je isto tako mjesto u Burundiju. Provjerite sami na google mapsima...
 4. Primjećeno je da u Africi igra nogomet u dresu s brojem 11, iz tragičnih vijesti saznali smo da je nedavno umrla...
Ako je tomu tako, činjenica je da ima više života. Za nas, koji smo uz nju svaki dan, itekako je živa.Još od godine 2004. snažno obilježava uvijek rastuću skupinu mladih idealista koji vjeruju u poštenu, prijateljsku i zabavnu trgovinu. Za nas je Kibuba posveta napornom radu, ostvarivanju ludih ideja i hvatanju života punom žlicom. 

Kibuba je pustolovina. A prava pustolovina još uvijek je na horizontu!