Kibubine šiške

Kibubine šiške

Što su šiške?

Kibuba svoje vjerne kupce nagrađuje šiškama. Prilikom svake kupovine možete ih iskoristiti kao popust i tako proizvode kupiti još jeftinije. Trenutni tečaj mjenjačnice iznosi 1 Šiška= 8 HRK. U budućnosti ne očekujemo promjenu tečaja.

Kako do njih?

Prilikom svake kupovine ih dobije svaki kupac koji je registriran na Kibubinom popisu vjernih stranki, bez obzira da li je kupovinu obavio u prodavaonici, preko interneta ili telefonom i to u visini 10% vrijednosti kupovine. Šiške dobijete svaki put čak i kada je proizvod u akciji ili na rasprodaji.

Kada ih mogu upotrijebiti?

Šiške koje ste dobili možete iskoristiti za popust prilikom svoje sljedeće kupovine u Kibubi. Za svaku svoju šišku dobit ćete 1 € popusta. Najviša visina popusta na pojedini proizvod je ograničena na 20% za proizvode u redovnoj prodaji, 10% za proizvode u akciji, a za proizvode na rasprodaji i proizvod dana ne možete koristiti dodatni popust.

Trajanje šišaka?

Šiške možete koristiti 6 mjeseci nakon obavljene kupovine. Svaka kupovina u tom periodu produžit će trajanje šišaka za sljedećih 6 mjeseci. Ako u tom periodu ništa ne kupite, gubite šiške i njihovo sakupljanje počinjete od početka.

Koliko šišaka imam?

Količinu i trajanje svojih šišaka uvijek možete provjeriti na način da se prijavite svojim korisničkim imenom i lozinkom na stranicu gdje možete kod svakog proizvoda vidjeti i cijenu s popustom s obzirom na šiške. Na svakom računu kojeg dobijete, možete na dnu pročitati količinu i trajanje vaših šišaka koje možete koristiti u sljedećoj kupovini. Naši prodavači u trgovinama su vam uvijek na raspolaganju za sve informacije, kao i elektronska pošta info@kibuba.hr.


Šiške nisu prenosive niti se mogu naplatiti bilo kako drugačije osim na opisani način. Ako je narudžba poslana pouzećem, šiške se obračunaju kada je novac uplaćen na račun firme. Trajanje šišaka je 6 mjeseci od zadnje obavljene kupovine. Nakon tog datuma se vrijednost šišaka poništava.

Na koji način mogu još dobiti šiške?

Korisničke fotografije

Kupci imaju mogućnost sudjelovanja u stvaranju sadržaja internetske prodavaonice na način da objavljuju svoje fotografijeb> kupljenih proizvoda. Svaku potvrđenu fotografiju nagradit ćemo sa 2 šiške.

Recenzije

Vjerne stranke povremeno pozivamo da napišu ocjene naših proizvoda koje upotrebljavaju. Ocjene objavljujemo u internetskoj prodavaonici uz opis proizvoda. Svaku ocjenu proizvoda nagrađujemo sa 2 šiške.

Poklon za prijavu na novosti

Jednom tjedno šaljemo email s kojim Vas obavještavamo o akcijama i pogodnostima. Nakon prve kupnje i prijave na naše elektronske obavijesti vam darujemo 5 storža s kojima olaksavamo slijedecu kupnju.

Primanje novosti

Svi koji naše novosti pročitaju i pri tom kliknu na barem jednu poveznicu u e-mailu, za svaki pročitan e-mail poklanjamo 1 šišku. Godišnje ih je 28.